dimarts, 28 de setembre del 2010

Informar i conscienciar

Hola Companys.


La tasca d'un comitè és molt difícil.


Cal plantejar la situació de la població en general. Com hem arribat després de 30 anys de democràcia controlada pels exfranquistes, banca i militars.


Cal veure la força i la il·lusió per canviar les coses i cal veure si el moment és bo. El paper dels informadors i contra informadors. La Mass Media i els seus organs.


Evidentment davant d'un atac del poder econòmic contra la població en general s'ha de donar una resposta. La reforma laboral del liberalisme salvatge toca molts formes d'explotació econòmica. Va directament en contra dels treballadors, d'ara i del futur.


Quina?


Hi ha que creu que es pot esperar a veure'les venir. Si hi ha moguda o no. A les hores decidiran que fan. Oportunistes.

Hi ha peimistes que diu que no hi ha res a fer. Què el poder econòmic és molt gran i que ho té tot lligat. Accepten la situació de perdua de llibertat i de sumissió
Hi ha qui creu que s'ha de fer alguna cosa, per molestar, per fer soroll, a nivell testimonial. No volen canviar les coses. Tenen el convenciment que no es pot fer res però cal rebelar-se cridar, fer contestació.
Hi ha que creuen que s'ha de lluitar i confraternitzar amb els que no ho veuen així, com si fos un tema de qui pot tenir més raó si tots la tenim. Les idees són totes respectables. Això çes una mentida. Les persones són repectades, Les idees són combatudes i igual que l'error, la malícia, la prepotència.
Hi ha persones decidides a canviar les coses i que passi el que passi anirana  canviar-les. Saben qui és qui i a qui es pot confiar i qui no.


Cal vigilar i desconfiar del qui fa el joc al poder, qui es deixa comprar o convencer, qui és poc fiable perquè té interessos creats amb molts llocs.
 Solament les persones integres, consciènciades, però pràctiques poden tirar endavant. Cal conscienciar aquestes persones , educar-les dotar-les de programa d'acció i d'un periode cada cop més radical. Cal una constant replantejar les formes d'actuar, les actuacions fetes, els errors d'estratègia i els errors de plantejament. Però no estan tot el dia debaten.


Aquests són els que poden canviar les coses.


Tots els altres són elements del camí. Elements que ens anem troban al dia dia de la lluita per la llibertat. Només arriban a la veritable llibertat per tothom ens pararem. O CAUREM EN LA LLUITA.


Toni

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada